[rear-users] BUG BUG BUG! Unable to find any /boot partitions

Sumaya1960 at gmx.de Sumaya1960 at gmx.de
Thu Feb 18 07:32:15 CET 2016


Hi,

so now I have mounted my encrypted disk manually to /mnt/local (had to 
change lvm volumegroup and mount my encrypted disk to/ mnt/local/).

When I start
rear -v recover

It starts
RECOVERING....

BUT

2016-02-18 06:03:05 Installing GRUB2 boot loader
*2016-02-18 06:03:05 ERROR: BUG BUG BUG!  Unable to find any /boot 
partitions *
=== Issue report ===
Please report this unexpected issue at: https://github.com/rear/rear/issues
Also include the relevant bits from /var/log/rear/rear-localhost.log

HINT: If you can reproduce the issue, try using the -d or -D option !
====================
=== Stack trace ===
Trace 0: /bin/rear:251 main
Trace 1: /usr/share/rear/lib/recover-workflow.sh:34 WORKFLOW_recover
Trace 2: /usr/share/rear/lib/framework-functions.sh:70 SourceStage
Trace 3: /usr/share/rear/lib/framework-functions.sh:31 Source
Trace 4: /usr/share/rear/finalize/Linux-i386/22_install_grub2.sh:55 source
Trace 5: /usr/share/rear/lib/_input-output-functions.sh:156 BugIfError
Trace 6: /usr/share/rear/lib/_input-output-functions.sh:144 BugError
Message: BUG BUG BUG!  Unable to find any /boot partitions
=== Issue report ===
Please report this unexpected issue at: https://github.com/rear/rear/issues
Also include the relevant bits from /var/log/rear/rear-localhost.log

HINT: If you can reproduce the issue, try using the -d or -D option !
====================
===================



Do I have to mount my boot partition to /mnt/local/boot????

Any help this time would be wonderful!
Thank to everyone!!!!

Susu



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://pikachu.3ti.be/pipermail/rear-users/attachments/20160218/6be06a25/attachment.html>


More information about the rear-users mailing list